Countdown promo
Countdown promo mobile

"Доста съм развълнуван. Изгорих 2.4 кг мазнини и качих килограм мускули още първия месец...без животът ми да се върти около това!"

Smart Start е за теб ако...

„Опитвах разни програми... постигнах малък напредък... загубих няколко килограма... но нещо все ми пречеше. Натрупа се работа. Отидох на почивка. Семейните отговорности правят невъзможно да следвам плана си. Понякога и губя мотивация, защото резултатите просто не идват достатъчно бързо...“

"Чувствах се като пълен провал, защото имаше огромно несъответствие между количеството усилия, които полагах, и резултатите, които постигах."

Ти си мъж на +18 г.

Имаш никакъв или малък опит с тренировките с тежести

Нямаш нужда някой да те мотивира да тренираш здраво

Готов си да отделяш до 20 мин на ден в следващите 60 дни

Можеш да тренираш 3х седмично за по час

Ти си жена

Имаш дългогодишен опит в тренировките или си състезател

Имаш нужда постоянно някой да те мотивира

Търсиш бърза промяна и вярваш, че всичко става за месец

Имаш сериозна контузия, която не ти позволява да тренираш

scroll-bar
Brad Schoenfeld

Ето защо Smart Start работи по-добре от всичко, което си пробвал някога...

Smart Start е еластичен  план, който се адаптира към теб и непредвиденото ти ежедневие. Използва S.M.A.R.T. системата, за да елиминира слабите ти ти места, да развие силните ти страни и да направи здравословното хранене и тренировките най-приятната част от живота ти - без значение колко си зает, без значение дали обичаш да спортуваш и без значение дори никога досега да не си успявал да следваш хранителния си план за дълго.

SMART framework

Search For Weaknesses

Използвай удобни онлайн тестове, за да откриеш какво спира прогреса ти в момента и определя скоростта, с която постигаш резултати независимо от усилията.

Премахни всички спирачки и виж как всяка тренировка качваш поне 2% сила и виждаш видима промяна във физиката си още от втората седмица.

В огледалото, коремът ти всеки път е малко по-оформен. Гърдите плътни и отсечени, а тениската не може вече да скрие широките рамене.

Тези резултати те карат да се чувстваш толкова мотивиран, че нямаш търпение да се върнеш в залата и да преоткриеш новите възможности на тялото си.

Master Your Strengths

Тренирай и се храни според индивидуалните особености и силни страни на тялото си.

Гори мазнини с лекота без да отиваш в крайности с храната, а в залата всяко едно повторение е от 3 до 5х по-стимулиращо.

За няколко месеца достигаш до 10% мазнини докато се храниш като нормален човек без да усещаш глад, а загубата на тегло не ти пречи да подобряваш постоянно силовите си постижения на базовите упражнения и да покачваш до килограм чиста мускулна маса на месец.

Тези резултати те карат да се чувстваш изключително горд със себе си и уверено да вървиш по улиците, знаейки колко добре изглеждаш.

Act With Confidence

Следвай цялостен индивидуален план, който оптимизира не само храната и тренировките ти, но и всеки аспект от начина ти на живота, за да възстановяваш до два пъти по-бързо, да тренираш по-здраво и да  гориш повече мазнини точно на местата където искаш.

Кратки дневни 5-мин видеа ти показват какво да правиш днес, как да го правиш и защо това е важно.

От момента, в който се събудиш, ти си напълно наясно какво е нужно да направиш днес, за да постигаш резултати на които твоите приятели ще завиждат, а всички в залата идват и те питат какво правиш, защото забелязват разликата.

През цялото време имаш усещането все едно някой те е хванал за ръка и те води към твоите фитнес цели, а ти виждаш прогрес, който доскоро смяташе за невъзможен.

Review Your Progress

Много приятно графично интерактивно табло ти показва ключовите индикатори на твоя прогрес, за да си винаги по план каквото и да се случва.

С един поглед разбираш с каква скорост прогресираш, какво работи най-добре за теб и какво има нужда от корекции.

Таблото те държи фокусиран само върху нещата, които имат значение, за да насочиш цялата си енергия където трябва, а не да се чудиш постоянно на кое от хилядите противоречиви мнения в интернет да вярваш.

Повече никога няма да се чудиш дали усилията ти си заслужават и вървиш ли в правилната посока, или се въртиш в кръг, което между другото само те демотивира и пречи да покажеш най-доброто, на което си способен.

Take Control of Your Behavior

70 години научни изследвания в областта на устойчивата промяна в поведението преведени на нормален език - прави 1-2-3 ще ти помогнат да започнеш да правиш редовно нещата, които постоянно пропускаш в момента.

Не можеш да следваш хранителния си план? Или тайничко мразиш спорта и ти е трудно да тренираш редовно? Или просто нямаш време за това?

Открий лесни и забавни начини да останеш постоянен в усилията си да постигаш фитнес целите си, като същевременно се грижиш за значимите хора и аспекти от живота си.

С помощта на еластична стратегия, супер лесно покоряваш всеки уникален ден от своя живот и никога повече няма да бъдеш неподготвен за нещата, които ти поднася живота.

Усети за първи път какво е да имаш цялата воля и дисциплина и 100% контрол над изборите и живота си.  

Какво да очкаваш от Smart Start...

Smart Start  е 8-седмичен план, който изгаря до килограм мазнини на седмица и изгражда мускули на правилните места. Ще следваш кратки, но тежки тренировки комбинирани с хранителен план, който не те кара да се чувстваш като на диета.

Само някои от нещата, които ще научиш...

Защо някои момчета с по-лош потенциал качват повече мускули от други надарени... без реално да тренират повече.

Как да качваш до 2х, дори 3х повече мускулна маса с всяко повторение в залата...което за под месец се превръща в мускулен растеж, който всеки забелязва.

Кога повече от 20% телесни мазнини пречи на целите ти. Избягвай това и гледай как гориш до килограм мазнини на седмица без да губиш трудно натрупаните мускули (дори може да качваш).

Как да получиш поне няколко комплимента за външния си вид в следващите 7 дни с до 30 минутни тренировки на ден...3-4х седмично.

Как да разбереш, че мускулите ти наистина растат и с колко точно ... вкъщи с един поглед за по-малко от 10 секунди.

Ако си изчистил достатъчно мазнини, направи това и гледай как слагаш до килограм мускули на месец и по 2% сила на тренировка... без абсолютно никакви видими мазнини.

Най-бързият начин да изгориш трайно мазнините е като ядеш месо и повече зеленчуци, нали? Грешно! Това не работи при над 90% от хората. Научи детайлите...

ВНИМАНИЕ!: Кои чести хранителни съвета трябва винаги да избягваш...плюс нашите тайни трикове как да направиш следенето на калории супер лесно, бързо и гъвкаво.

Защо не можеш да вярваш на собствената си преценка: Един трик на твоя мозък те заблуждава, че тренираш достатъчно тежко и здраво - и как да го спреш завинаги!

Какво е оптималното хранене преди тренировка? Това, което всички ти казват може да не е най-доброто за твоето тяло. Ето как да откриеш кое е.

Трябва да имаш желязна воля, за да си постоянен с хранителния си план? Глупости! Фокусирай се върху тези две неща и стани супер постоянен още днес.

Как да знаеш със сигурност кога ще си видиш плочките и колко ще тежиш...моментално без сложни калкулации.

Номер едно упражнението за супер бързо и лесно подобряване на общото ти здраве...без да отделяш допълнително време.

Как да останеш постоянен с тренировките и храната докато си на път? Отговорът може да те изненада...и да ти помогне да останеш по план.

Защо най-добрите експерти по биомеханика наричат "опасни и тотално грешни" съветите на повечето фитнес инфлуенсъри за изпълнение на упражненията... плюс няколко скрити трика как да активираш правилните мускули при всяко едно упражнение.

ВНИМАНИЕ! Кое едно нещо не трябва да пропускаш на всяка цена ако искаш да постигнеш оптимални резултати! Игнорирай го и никога няма да станеш максимално силен и да развиеш истинския потенциал на мускулите си.

Малко позната тайна как да ядеш повече и да гориш повече мазнини... дори и да си предразположен към напълняване.

Лъжа! Трябва ли да пренебрегнеш социалния си живот, за да се похвалиш с плочки? Истината как да се забавляваш с приятели и да изкараш нацепена преса, която събира погледите на жените.

По-добро от коремните преси! Опитай тези упражнения, които развиват релефна преса. Отнемат по-малко време от коремните преси и не рискуваш да си контузиш гръбнака.

Кога алкохолът има фатален негативен ефект върху резултатите ти. Избягвай тези популярни грешки и се наслади на любимото си питие докато гориш мазнини и качваш мускули.

Следваш ли хранителен план, който те обрича на провал? Ето как да разбереш - СУПЕР БЪРЗО!

Качвай повече мускули дори и с неоптимална тренировка. Този малко познат трик води до 70% повече мускулен растеж в серия от клинични изследвания.

Как да развиеш безпогрешна интуиция кои добавки наистина работят и кога има смисъл да ги вземаш...плюс нашите практически ръководства какво да приемаш, дози, странични ефекти, комбинации от добавки за по-добър ефект и много други.

Как да виждаш постоянен мускулен растеж без да се налага да избираш между тренировките и важните неща в живота си.

9 от 10 човека не намират време да приготвят храната си. Ето как да си приготвиш седмичната храна за 30 минути... плюс нашите любими 5-минутни рецепти за ултра бързо горене на мазнини.

Кога мускулите ти са наистина готови и е най-безопасно да започнеш работните серии? Направи това преди всяка тренировка и моментално ще разбереш.

И още много, много неща...

scroll-bar

Изглеждаш ли както би искал? НЕКА ПОПРАВИМ ТОВА ЗАВИНАГИ...

Andrei
NicolasVasiliev
KaloyanNikolkov
Murad

Жените започват да те забелязват повече и да търсят компанията ти

Вече не се срамуваш да свалиш тениската си на плажа

Ти си по-уверен и печелиш вниманието и уважението на хората около теб

Знаеш какво работи за теб и си уверен в способностите си да достигнеш до под 10% мазнини.

До 50% повече сила на базовите движения до края на втория месец и разлика в огледалото, която те кара да се усмихваш.

Имаш пълен контрол над поведеието си и умението да следваш хранителния си план дори когато цялото ти тяло иска пица

scroll-bar

Какво получаваш когато вземеш Smart Start...

Smart Start е 8-седмично трансформиращо изживяване за начинаещи момчета и мъже, което те учи на трикове и тактики за покачване на мускули и горене на мазнини, които работят всеки път.

smart-seprator-training-min

Следвай пръскащи мускулите тренировки, които изграждат твоята физика и увереност. Усети горенето в мускулите и се забавлявай толкова много, че да забравиш, че тренираш.

Execition vids-min

ВИДЕО УРОЦИ…

оптимизират техниката ти и карат мускулите да изгърмят от първото повторения и забравяш завинаги за болки в раменете и коленете.

3x workouts-min

3X СЕДМИЦА

С три (45-мин.) тренировки седмично отприщи мускулния си потенциал и виж резултати, които ще оставят приятелите ти с отворена уста.

Ex Mastery-min

EX-MASTERY™…

е експертен видео анализ на твоята техника и съвети за оптимизация, които няма да намериш в интернет, за да постигаш резултатите, за които работиш толкова здраво.

SMARTER-min

SMARTER™…

е твоят е-треньор, който те води за ръка от първата минута на тренировката, за да насочиш 100% от енергията си в бутане на големи гири.

Mobility-min

РУТИНА ЗА СТАВИТЕ…

поддържа ставите ти здрави и те предпазва от контузии само за 5 мин. на ден, за да прогресираш докато останалите се възстановяват извън залата.

Mobilize-min

MOBILIZE™

Оправя стойката, премахва мускулните дисбаланси и подобрява техниката на изпълнение на упражненията за под 10 минути на ден.

smart-seprator-nutrition-min

Представи си, че пътуваш към работа, кипящ от енергия, знаейки, че няма да забавиш темпото през целия ден поради умора. Това е свобода, която не можете да си купиш.

Smart Meal Plan-min

Хранителен план

Тайната как да оптимизираш храненето според целите и ежедневието си, за да изкараш видима преса без да ядеш скучни и безвкусни храни.

receipts-min

+5,000 рецепти

Вкусни рецепти за всеки и всяка ситуация….дори да имаш само 5 мин. За под минута откриваш тонове идеи какво да хапнеш и оставаш винаги по план дори да нямаш воля.

food choices-min

Умни избори на храна…

които убиват глада когато искаш да изкараш плочките на корема, но не те карат да се чувстваш като бременна хлебарка докато качваш мускули.

food hacks-min

Хакове за нацепване

Тези храни са научно доказани, че са най-добри за горене на мазнини! Държат те заситен за дълго, засилват метаболизма и притъпяват апетита.

grocery-low-min

Бюджетно хранене

Искаш да спестиш пари и да се храниш здравословно? Използвай нашия задълбочен анализ на хранителните магазини, за да се храниш здравословно за по-малко от 15 лв/ден!

beahvior hacks-min

CRACK IT!™

Хакни поведението си с доказани научнообосновани трикове и започни да правиш с удоволствие нещата, които отлагаш в момента, а добре знаеш, че не трябва.

smart-seprator-tools-min

Усети спокойствието, че някой следи напредъка ти и не правиш всичко това сам. Виж какво е да си обграден от хора, които наистина ги е грижа и те държат за ръка на всяка крачка.

dashboard-min

Интерактивно табло

Графично табло, с което проследяваш всичко с един поглед - теглото, обиколки, калории, макроси, стъпки и много други… Все едно имаш треньор, който ти гарантира, че постигаш желаните резултати, премахва всякакви догадки и прави нещата супер лесни.

calendar--min

Дневен календар

Знаеш точно какво да направиш днес, какво следва и елиминира безумните глупости. Държи те фокусиран върху най-важното. Премахва излишния стрес от това да го мислиш "ами сега какво…" и ти дава усещането за 100% контрол над резултатите.

goals-min

Дневни/седмични цели

които те карат да прогресираш и ти спестяват тонове време и разочарования. Чек-листи правят изпълнението на плана супер лесно, а грешките невъзможни. За теб остава уверено да правиш само правилните неща и да гледаш как тялото ти се променя пред очите.

chat-min

Вътрешен чат

Интерактивна комуникация директно с нас, за да се радваш на прогреса, които заслужаваш. Получи отговор на всеки въпроси още днес, мотивация когато е трудно и трикове, които няма да чуеш на друго място.

5-min vids-min

Дневни 5-мин видеа

Идеи, трикове и тактики, които отприщват мускулния потенциал и хакват лошите ти навици. Учи бързо, лесно и където и да си…дори докато чакаш на касата в супермаркета.

8-седмична мускулно анаболна тренировъчна система

72 обучителни видеа (основните упражнения + всички алтернативи)

+600 упражнения с видеа

SMARTER™: Твоят е-треньор, който те води за ръка от първата минута на тренировката

EX-MASTERY™: 4 експертни видео анализа на техниката ти

MOBILIZE™: Протоколи за ставите и мобилизация

Активиращ метаболизма хранителен план в прости стъпки

3 варианта на готов хранителен план

+5,000 вкусни и здравословни рецепти за всеки случай

Автоматично генериране на шопинг листа

Ръководство за бюджетно хранене

CRACK IT!™: За да правиш с удоволствие нещата, които отлагаш в момента, а не трябва

Мобилна апликация с умни инструменти

Личен чат за достъп до нас

Графично интерактивно табло на твоя прогрес

Ето защо Smart Start нормално би струвал €360...

Ако те вземем в нашата коучинг програма, ще ни отнеме около 60 дни, за да те научим на всичко това. На 360 лв. на месец, това ще се окаже една не малка инвестиция...както е с нашите 3-1 коучинг клиенти.

 

Една от причините да ти даваме Smart Start безплатно е защото всичко е в електронен вид, автоматизирано и нямаме разходи. Взимаш всички видеа, инструкции, инструменти, тренировки, хранителен план и какво ли не още директно на твоя телефон!

 

От друга страна, знаем че ще се влюбиш в Smart Start и ще поискаш да вземеш някой от другите ни продукти и услуги :)....

 

Smart Start е нашата инвестиция в теб, за да го направим максимално лесно за теб да започнеш да постигаш видима промяна, а не само да мечтаеш за нея.

 

Виж какво останалите взимат само за малка част от това, което получаваш със Smart Start БЕЗПЛАТНО...

competitors-pricing
smart-separator-our-offer
offer-min

Взимаш Smart Start за (€0)

Единствено плащаш €20 за първоначалната оценка, необходима да персонализираме Smart Start според нуждите ти.

test-4
test-7
test-13
test-14
test-1
test-3
stop-bonus-banner

Ако си достатъчно бърз и си от първите 20 взели Smart Start, получаваш този страхотен бонус пакет АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!

Quick Swaps-min

QUICK SWAPS™

Нямаш оборудване? Мъчи те контузия? Виж до 5 алтернативи на всяко упражнение, за да гръмнеш с резултати… дори вкъщи.

Zero--min

ZERO™…

e тренировки с нула оборудване вкъщи, които стимулират мускулите ти също толкова добре, колкото и тези в зала, но ти спестяват разхождането.

6-pack-min

"6-PACK" БРОНЯ

Единствена по рода си тренировка развива, както нищо друго, бронирана коремна преса,  която събира всички погледи.

Time Savers-min

TIME SAVERS™

е пакет от супер ефективни (научнообосновани) и пестящи време 15 или 30-минутни тренировки, за дните когато е лудница.

6-pack calculator-min

"6-PACK" КАЛКУЛАТОР

ти показва точната дата кога ще изкараш плочки или ще постигнеш желания % мазнини и ти спестява излишни разочарования.

Plateaue Buster-min

ПЛАТО РАЗБИВАЧ

е комбинация от 3 безупречни метода, с които преодоляваш всеки застой и виждаш измерим напредък буквално след всяка тренировка.

food swaps-min

TWEAKS!™

Специални рецепти с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на протеини, които имат вкус много близък до висококалоричните ястия, които обичаш да ядеш.

weekend party hack-min

Уикенд парти хак

Това, че имаш цели, не означава, че не може да живееш живота си. Ще ти помогнем да се подготвиш за съботното избухване, без това да повлияе на напредъка ти!

alcohol-min

Трикове за алкохол

Не е нужно да се отказваш от алкохола, ако не искаш. Ще ти покажем как можеш да се насладиш на любимото си питие и въпреки това да постигнеш целите си.

Guarantee-new